Mount Meru 2020 - Challenge accepted!

Mark Graner
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 5.000 (115%)

Ha vrienden, familie, collega's, bekenden en onbekenden!

Soms komt er iets op je pad waar je hart sneller van gaat kloppen, waar je echt voor wil gaan. De oproep van ontwikkelingsorganisatie VSO om armoede in Tanzania te bestrijden, dat was 'm voor mij! Toegang tot voedsel, onderwijs en kennis is voor de inwoners van de Kamachumu regio in Noord-Tanzania namelijk helaas niet vanzelfsprekend. En daar willen wij verandering in brengen!

 In maart 2020 beklim ik samen met 17 andere enthousiaste vrijwilligers onder begeleiding en vlag van VSO Mount Meru, een berg van 4.566 meter hoog. Een flinke uitdaging want ik heb helemaal geen klimervaring 😉

Met deze gesponsorde klim willen we de vicieuze cirkel van armoede doorbreken, en de kinderen in dit gebied een zetje in de richting van een leefbaar leven geven! Samen willen we €100.000 bijeenbrengen.

 

Doneer direct of lees verder


Het geld dat we met deze actie ophalen komt ten goede aan RISE: een meerjaren project waarin (inter)nationale en lokale vrijwilligers samenwerken binnen drie thema's:

Onderwijs

Om kinderen een beter toekomstperspectief te bieden: de onderwijsvaardigheden van leraren verbeteren, nieuwe onderwijsmethodes toepassen en -middelen beschikbaar stellen.

 

Werk & inkomen

Om te zorgen voor voedselzekerheid: begeleiden van het houden van vee en het onderhouden van een moestuin, boeren onderling laten samenwerken en afspraken maken met de overheid.

 

Gezondheid

Om ondervoeding en dwerggroei tegen te gaan: voorlichting over borstvoeding, uitleg over voedingsstoffen en een goede verdeling van het beschikbare voedzame voedsel. 

 

vrij vertaald: "Through difficulties to the stars" 

Met die zin in het achterhoofd ben ik aan deze uitdaging begonnen. Als je iets moois wilt bereiken kost dat vaak bloed, zweet en tranen. Dat gaat bij deze klim zeker niet anders zijn, maar ik ga er voor! Zodat een leefbaar leven voor de Tanzanianen een stap dichterbij komt.

Doneren 

Help je mij mee in de strijd tegen armoede? Ik moet €5.000 ophalen dus ik zou het echt te gek vinden als je wilt doneren! De vlucht en uitrusting betaal ik zelf, dus je geld komt echt ten goede aan het RISE project. Ieder bedrag is welkom! Ter indicatie: voor €50 kan één vrijwilliger een week de gemeenschap ondersteunen, en voor €150 kunnen we één gezin op weg helpen naar een mooie toekomst. 

Omdat ik het zo tof vind dat je mij en ons wilt steunen kun je (dat hoeft niet) kiezen uit zogenaamde perks: er staat dan iets extra's tegenover je gift! Als je een van onderstaande specifieke bedragen doneert neem ik contact met je op en gaan we je perk regelen. Als je wil doneren zonder perk kies dan een rond bedrag.
 

titel bedrag perk beschikbaar
Supporter € 24 je naam en evt. foto komen in de nieuwsbrief te staan  onbeperkt
Reader € 34 je krijgt het VSO magazine + een handgeschreven kaart toegestuurd onbeperkt
Narrator  € 54 ik lees je gedicht voor tijdens de beklimming (wordt gefilmd) 2 van 5
Supplier € 94 ik kom bij jou thuis vegan Afrikaans koken (max 6 personen) 5 van 7
Director € 124 ik interview je over je donatie en het filmpje komt in de nieuwsbrief te staan onbeperkt
Teacher € 164 na afloop geef ik een presentatie over de reis voor jouw team/gezin/ vriendengroep 6 van 6
Trainer € 244 je (bedrijfs)logo op mijn trainingsshirt 2 van 2
Climber € 314 je (bedrijfs)logo op mijn rugzak 0 van 2
Mountaineer € 504 we bespreken samen hoe we invulling geven aan deze unieke perk 1 van 1

 

Klik hier om te doneren!

 

Wil je je structureel verbinden aan VSO? Super! Je kunt donateur worden door het aanmeldformulier te downloaden en ingevuld te op te sturen aan info@vso.nl

 

Dankjewel voor je interesse en hulp; samen gaat het ons lukken! 👍

Wil je op de hoogte blijven van de voorbereidingen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief door hieronder op  te klikken!

 

 

Bekijk alle
€ 50 01-04-2020 | 19:06
€ 10 12-03-2020 | 08:01
€ 20 10-03-2020 | 11:16
€ 10 08-03-2020 | 17:23 Veel succes gewenst
€ 50 08-03-2020 | 16:07
Bekijk alle

Epiloog!

10-05-2020 | 20:33 Na ieder geweldig avontuur is er een aftermovie, zo ook van onze challenge ;-) Enjoy! Hopelijk keren we in de (nabije) toekomst nog eens terug naar Tanzania, om de gezinnen in Kamachumu op te zoeken en het land verder te verkennen. Dus, to be continued!
Lees meer