Climbing Mount Meru - Een enorme klim met een enorme impact!

Elza Kanters
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 5.000 (10%)

Rise Challenge – Climbing Mount Meru.
Een enorme klim met een enorme impact!


In maart 2020 is het zover. Ik ga samen met 19 anderen de Mount Meru in Tanzania beklimmen een klim van maar liefst 4566 meter.

Daar gaan we dan: in maart ga ik de Mount Meru voor het goede doel beklimmen!
En enorme klim met een enorme impact!
Elke verandering begint bij jezelf: ik ga het project op deze route bezoeken en betaal mijn reis dus ook zelf.
Daarnaast heb ik een eigen bijdrage van 500 euro voor de verschillende projecten gedaan.
 
Waar kan ik hulp gebruiken? Een bijdrage aan de doelstellingen voor het Rise project. Rise voorziet in de basisvoorzieningen voor kinderen in Tanzania: onderwijs. Maar voor men naar school kan is er nog veel meer nodig... op https://www.vso.nl/programmas/rise/ is meer informatie te vinden.
Ook zal ik de komende tijd mijn pagina steeds meer delen over het project Rise in Tanzania: de aanloop ernaartoe en waar ik sta.
 


Rise to help!

Via het RISE-programma worden de komende jaren 650 kansarme gezinnen in Kamachumu in Noord-Tanzania geholpen. . Dit zijn gezinnen die veel te weinig te eten hebben, waardoor kinderen niet meekomen op school. Zij krijgen nu eindelijk een kans op gezonde voeding en beter onderwijs, en kunnen zo zelf uit de armoedespiraal ontsnappen. Met onze groep willen we €100.000 ophalen, om hiermee een concreet project van VSO mogelijk te maken Help je mee? Help jij ook mee om deze geweldige challenge tot een succes te maken?Elke bijdrage is heel erg welkom! En het delen van je bijdrage aan het project absoluut!

Stuur je het door naar je vrienden en familie? Dan neem ik jullie donaties mee en breng ik het persoonlijk over.Zo werkt VSO.
VSO staat voor Voluntary Service Overseas. VSO strijdt voor een wereld met gelijke kansen en rechten voor iedereen. Om dit te bereiken leidt VSO mensen op om armoede in landen in Afrika en Azië te bestrijden. Wij verbinden met onze 'Volunteering for development' vakexperts en professionals aan mensen uit de lokale gemeenschap. Vrijwilligers worden getraind om als changemakers van mens tot mens kennis en expertise te delen. Niet op afstand, maar midden in het echte leven dáár. Dit maakt VSO uniek in haar aanpak!

Bekijk alle
€ 40 27-01-2020 | 16:55
€ 25 12-01-2020 | 13:47
€ 40 20-12-2019 | 16:45 Heel veel succes! Liefs Nina & Tjitze
€ 25 20-12-2019 | 08:48 Go Elza! Heel leuk dat je meedoet!
€ 15 01-11-2019 | 07:08